ADANA / SEYHAN - AKKAPI İLKOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Her yıl ülkemizde mart ayının son haftası kutlanan kütüphaneler haftası okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü okulumuzda kutlandı. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir destana imza atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi şükranla anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma gününün 103. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Kutlama töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılında bakanlığımızın aldığı kararlar doğrultusunda öğrenci velilerimizin okul bahçesine girmemeye özen göstermesi ve öğretmenlerimiz ile veli görüşme saatlerinde görüşme gerçekleştimesi istendiğinden veli görüşme saatlerimiz bilgilerinize sunulmuştur. Bu konuda hassasiyet gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı ders giriş çıkış saatlerimiz bilgilerinize sunulmuştur.